Alle nyheter

Deltakere kan selv endre sin påmelding (navn, kontaktinfo etc) – det er ikke mulig å melde seg av løpet. For å administrere dette selv, følg denne linken. Detaljer for å logge inn her står i e-posten som ble sendt som kvittering når du meldte deg på løpet. Har du slettet denne e-posten og mangler info, følg linken over og fyll inn din e-post adresse under «Har du glemt ditt passord?» for å få tilsendt innloggingsdetaljer på nytt.

VIKTIG – ved omregistrering av navn til ny løper: Husk å også endre annen personlig informasjon som mobilnummer, epost, adresse, antatt sluttid, fødselsdato og samt om løper ønsker vanlig eller vegetar mat i mål. 

Lisens: Har personen som selger betalt for helårslisens, må kjøper krysse av for engangslisens og betale 50 kr – eventuelt selv besitte en helårslisens. Har selger allerede betalt for engangslisens må ikke personen som overtar startnummeret foreta seg noe.

For de som vil selge eller prøve å finne startnummer til salgs, anbefaler vi bruk av «Torget» på www.finn.no, finn evt statnumre her ved å søke på «3-sjøersløpet», «3sjøers» etc…