Ofte Spurte Spørsmål

Lurer du på noe som ikke blir besvart på under anbefaler vi at du tar kontakt med noen av vaktene i start og målområdet under arrangement.

Når starter løpet?
– Startskuddet går klokken 11:00, vi anbefaler at løpere er på plass i god tid, og klar til å løpe 15 minutt før sin puljestarttid (står på ditt startnummer)

Er det utstillere og salg av sportsutstyr ved start og mål?
– Ja, det vil være en «mini-expo» i Tennishallen (ligger rett bak Stavanger Forum) før og under løpet. Denne åpner kl 10:00 på løpsdagen, her vil det være behandlere, samt salg av klær fra Ronhill og næringstilskudd fra Squeezy. Salomon / XXL vil også være til stede og tilby testing av sko.

Er det mulig å legge bagasjen et sted under løpet? Er det garderober og dusjmuligheter?

Det vil bli satt opp bagasjeområde i en egen sone kun for løpere i Tennishallen, her blir det og rigget opp telt for de som ønsker å skifte tøy. Det vil ikke være adgang til garderobe eller dusjmuligheter.

Vi anbefaler at løpere tar med seg noe ekstra tøy, slik at man kan skifte til noe tørt og varmt etter målgang.

Hvordan er det best å komme til starten på løpsdagen?
– Vi anbefaler å ankomme på sykkel eller buss. Kommer du med bil – er det parkeringmuligheter i «P-Siddis» og «P-Forum». NB! Det er en stor konferanse i Stavanger Forum samtidig, noe som gjør at det parkeringshusene fort kan bli fulle.

Har løpet en egen hashtag?
– Ja, bruk #3sjoers, akkurat som nettsiden vår 3sjoers.no, det er enklere og kjappere enn å skrive «3sjøers» eller «3sjøersløpet»

Når bør man være på plass på lørdag for å gå inn i startfeltet?
– Vi ber løpere være klar senest 15 minutt før sin puljestarttid, det er ett stort startfelt og mange som skal stille seg bak startstreken. Løperne deles inn i flere puljer, første pulje krysser startstreken klokken 11:00. Puljen lukkes for inngang 10 minutt før puljestarttiden.

Jeg overtok ett startnummer i siste liten fra noen – kan jeg selv endre navnet på nummeret i systemet?

– Ja dette kan du gjøre selv, bare gå hit og følg instruksjoner: http://3sjoers.no/endring-av-pamelding-kjopsalg-av-startnummer/  – skal du selge din plass anbefaler vi at du legger denne ut på www.finn.no. Husk – selv om du endrer navn i systemet vil fortsatt nummeret ha originalt navn printet på seg, dette kan ikke endres etter trykking.

Hvilke fartsholdere tilbyr dere i år?
Les mer her om våre fartsholder her

Kåres det klassevinnere og er det klassepremier?
– Nei, det er kun premier til topp tre herrer og kvinner, men alle deltakere får medalje

Finnes det en plass hvor man kan oppbevare tøy mens man løper?
– Ja, det vil være egen sone innendørs hvor bagasje kan avhendes. Arrangør tar ikke ansvar for verdisaker.

Er det tilgang til garderobe i start og målområdet?
– Nei, men det er tilgang til to separate telt – ett for kvinner og ett for menn hvor man kan skifte. Disse er plassert innendørs.

Er det vakter langs løypen?
– Det er kun vakter langs løypen hvor det kan oppstå farlige situasjoner og hvor løypen er tett på trafikk – vi ber alle studere løypekartet nøye i forkant av løpet

Løypen – er den lik som ifjor?
– Se løypekart, eventuelle viktige endringer blir annonsert under «nyheter» og på e-post.

Er det toaletter langs løypen?
– Ja, det vil være toaletter etter rundt 12 og 16 km.

Hva mat og drikke serves i målområdet?
– Vi serverer en porsjon varmrett til alle løpere samt en flaske 0,5 liter drikke (valg mellom cola eller vann) – det er kun en flaske med drikke  til hver løper.

Er det noen makstid?
– Ja, tidtaker rigger ned når det har gått 3,5 time, de som kommer i mål etter dette får ikke en offisiell tid i resultatlistene

Serveres det sportsdrikke på alle drikkestasjoner?
– Det serveres kun vann på første drikkestasjon, resten tilbyr både vann og sportsdrikke, det serveres Squeezy sportsdrikke

Hvor langt er det mellom drikkestasjonene?
– Det er ca 4-5km mellom hver drikkestasjon.

Serveres det mat på drikkestasjoner?
– Nei, kun drikke på drikkestasjoner, varm mat serveres i målområdet

Kan jeg delta med barnevogn?
– Nei, vil tillater ikke deltakelse med barnevogn, rullestol eller lignende, dette grunnet vårt fokus på sikkerhet for alle som er involvert i vårt arrangement. Les mer her.

Kan jeg ha en syklist med meg i løypen?
– Nei, vil tillater ikke at en syklist følger en løper. Det er en sikkerhetsrisiko for de andre løperne. Overtredelse av dette kvalifiserer til diskvalifikasjon av deltakeren

Jeg ønsker ikke at mitt resultat skal vises på nettet – hva må jeg gjøre?
– Skriv til Ultimate Sporte Service på mail@ultimate.dk – senest en uke etter løpet, opplys om ditt ønske samt navn og startnummer

Når arrangeres 3-Sjøersløpet neste år?
– Løpet arrangeres første lørdag i november