3-Sjøersløpet 2019 t-skjorte!

Lurer du på våre t-skjorter? Frist for forhåndsbestilling er utgått men det kan godt være du er heldig og får kjøpt en ved nummerutdelingen fra fredag 8 november.   I år har vi egne dame og herre modeller 🙂 Pris: 248,-   Damemodell:   Herremodellen:  

Ny hotell avtale!

Trenger du overnatting under 3-Sjøersløpet, kan vi anbefale en natt eller to på Scandic Forum. Hotellet ligger 300 meter fra Expo og startområdet.   For booking og rabatt: www.scandichotels.com/forum bruk kode PROMO20B for 20% rabatt. Bestillingen må forhåndsbetales, og kan ikke forhåndsbestilles/endres. Skriv «ønsker sen utsjekk kl.XX» i kommentarfeltet dersom du ønsker dette.

3-Sjøersløpet bytter dato til 9 november i 2019

Hei godtfolk. På grunn av uforutsette hendelser og for å beholde kvaliteten på 3-Sjøersløpet, har komiteen i GTI Friidrett bestemt seg for å flytte starten fra 2. til 9. november 2019. Dette gjør vi primært for at 3-Sjøersløpet skal beholde den høye kvaliteten vi tilstreber, at løpet skal forbli en opplevelse for løpere og publikum…

Samarbeid med Right To Play

Ifjor samlet vi inn 49,000kr fra løpere til Barne- og ungdomsklinikken ved SUS 👏👏 . Barne- og ungdomsklinikken og vi er veldig takknemlige for løpernes giverglede. I år har 3-Sjøersløpet inngått samarbeid med Right To Play, og i den anledning spør vi alle som melder seg på, om de ønsker å støtte denne gode saken. «Right To Play…

Hvordan kjøpe årets t-skjorte?

Siste frist for å bestill t-skjorte ved påmelding online var 17 september. Ønsker man fortsatt t-skjorte kan man kjøpe dette når man henter startnummer – MEN vi vil kun ha litt over 300 t-skjorter til salgs og vi anbefaler derfor at man kommer tidlig på fredagen (4e nov) hvis man ønsker å kjøpe t-skjorte.