Alle nyheter

Når du melder deg på ber vi deg oppgi hvor lang tid du forventer å bruke. Vi spør om dette slik at vi kan lettest mulig organisere startfeltet. Som alle andre løp vil også vi legge opp til en smidig, sikker og god start for alle. For å gjøre dette er vi avhengig av at alle som har meldt seg på indikerer så nøyaktig som mulig den tid de tror de kommer til å løpe på.

Flere vil nok opgi en kortere tid enn de vil bruke – for å komme lenger frem i startfeltet. Dette kan virke som et smart trekk – men hvis alle heller oppgir korrekt tid, vil vi få et startfelt med mindre trengsel og kaos.

Husk: Løpet avgjøres ikke de første en til tre kilometrene. Hvis alle tar hensyn til de som er raskere enn seg selv, og de som løper saktere – senker vi risikoen for uhell. Skal du løpe forbi noen, hold venstre.

For å endre/presisere din oppgitte sluttid –  følg link til deltakerlogin hos Ultimate Sport Service.

Detaljer for å logge inn her står i e-posten som ble sendt som kvittering når du meldte deg på løpet. Har du slettet denne e-posten og mangler info, følg denne linken og fyll inn din e-post adresse under «Har du glemt ditt passord?» for å få tilsendt innloggingsdetaljer på nytt.