Ifjor samlet vi inn 49,000kr fra løpere til Barne- og ungdomsklinikken ved SUS 👏👏 . Barne- og ungdomsklinikken og vi er veldig takknemlige for løpernes giverglede.

I år har 3-Sjøersløpet inngått samarbeid med Right To Play, og i den anledning spør vi alle som melder seg på, om de ønsker å støtte denne gode saken.

«Right To Play er en Internasjonal humanitær organisasjon som arbeider for at barn i vanskeligstilte områder skal få tilgang til kvalitetsutdanning. Organisasjonen bruker lek og idrett som et virkemiddel for å bygge grunnleggende sosiale ferdigheter som skal bidra til at barna står bedre rustet til å møte utfordringer. Arbeidet foregår primært i skoler, men aktivitetene implementeres også i flyktningeleire.
Right To Play jobber i dag i 18 land fordelt på Afrika og Midtøsten, og når totalt over 1 million barn ukentlig med sine aktiviteter.
Organisasjonen støttes av over 20 Norske toppidrettsutøvere som Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal, Mats Zuccarello, Ingvild Flugstad Østberg og Suzann Pettersen.»

 Støtten gis når man melder seg på og selve totalsummen vil bli overrakt til Right To Play på løpsdagen. Klikk her for å lese mer om Right To Play.

right-to-play-logo-stacked-tricolour - nettversjonIMG_1763 (1)P1140653