Alle nyheterInformasjon

3-Sjøersløpet har inngått et samarbeid med SOS-barnebyer Rogaland i forbindelse med årets løp. Samtlige deltakere vil få muligheten til å være med å bidra ved å betale et lite ekstra valgfritt beløp ved påmelding.

SOS-barnebyer er en internasjonal humanitær organisasjon som arbeider for å gi barn et trygt hjem. SOS-barnebyer jobber med familier for å styrke dem slik at de kan ta fullt ansvar for oppveksten og utviklingen til barna sine. I tillegg til å jobbe med utsatte familier i lokalsamfunnet, tar SOS-barnebyer ansvar for de barna som ikke har noen familie til å ta vare på seg. De som er helt alene får et trygt hjem i en SOS-familie.SOS-barnebyer har over 60 års erfaring innen barneomsorg og arbeider uavhengig av nasjonalitet, kultur og religion i 133 land og territorier over hele verden.

Ved å bidra med et lite beløp vil du være med å finansiere et familiehus i den nye SOS-barnebyen i Mwanza, Tanzania. Rogalandshuset vil være et av 15 familiehus i SOS-barnebyer som har plass til 150 barn. I tillegg vil 450 barn og deres familer få støtte gjennom et SOS-familieprogram. Tanzania er hardt rammet av hiv og aids og her er i dag millioner av foreldreløse barn.

Vi oppfordrer samtlige løpere til å bidra til en god sak og gjøre løpet og deltakelsen enda mer meningsfull.

Les mer om Rogalandshuset her

Les mer om SOS-Barnebyer her