Påmeldingsinformasjon

3-Sjøersløpet

Aldersgrense

Du må være minimum 15 år (kalenderår).

3-Sjøersløpet

Hva koster det å delta?

Priser

Kr 400 første uka

Kr 480 ut juni

Kr 580 ut august

Kr 680 tom løpsdag

Halv pris for de som er 15-24 år (født 1999-2008)
til og med søndag 29. oktober

NFIF Lisens

Norges Friidrettsforbund Lisens

Alle som deltar må ha lisens!

De som har kjøpt helårslisens gjennom en friidrettsklubb i Norge, trenger ikke kjøpe engangslisens. Alle andre må kjøpe en engangslisens. Prisen på denne varierer mellom 30 og 50 kroner. Dersom skade oppstår under løpet, vil man da kunne få dekket behandling.

Les mer om lisens

Veldedig Organisasjon

Støtt vår veldedighets­organisasjon

Ønsketransporten

Dersom du som deltaker ønsker å støtte en veldedig organisasjon ved påmeldingen, så er det Ønsketransporten du i år kan støtte. Deres mål er å være en bidragsyter til gode opplevelser som ellers ikke ville latt seg gjøre.

Les mer om Ønsketransporten

Årets 3-Sjøers t-skjorter

3-Sjøers t-skjorter

Få t-skjorter igjen!

Du kjøper den når du melder deg på, eller via “Min side”.

Min Side

Påmelding

Meld deg på årets løp.

Her kan du melde deg på selv, en venn eller familie. For bedrifter som ønsker å styre et lag og få faktura tilsendt, kan man velge Bedriftspåmeldingen.

Gå til påmeldingDeltakerliste
SELVBETJENING DELTAKER

Min side

Dersom du ønsker å endre en opplysning, kan du logge deg inn på “Min side” med brukernavn og passord. Disse fikk du tilsendt som e-post etter påmeldingen fra Onreg / Stavanger Marathon. Sjekk alle innbokser, også den for søppelpost om du ikke finner den.

Kan du ikke løpe selv, kan du overføre ditt startnummer på distansen til en annen på denne måten: Gi ny deltaker ditt brukernavn og passord og link for innlogging, slik at personen kan endre dataene.

For de mellom 15-24 år, og som har meldt seg på til halv pris, kan disse bare overføres til de som er i samme aldersgruppe (født 1999-2008).

Min side