Deltakerinformasjon

Hotellavtale

I år har vi dessverre ikke noen avtale for hotell. Det skyldes at det er flere andre store arrangement, og mange andre tilreisende denne helga. Vi oppfordrer deg derfor til å prøve å reservere rom tidlig om du trenger overnatting. Får du ikke rom, så kan det likevel være mulig å komme med fly på løpsdagen. Flybussen stopper like ved start-/målområdet.

Startnummer­utdeling

Du får ditt startnummer i Forum Expo.
Åpningstidene er fredag 3. november kl 11:30 – 18:30, og lørdag 4. november kl 10 – 12.

Transport

Vi anbefaler sterkt  å ankomme til fots, sykkel eller buss, da det er svært mange andre på messeområdet denne helga. P-Forum  og P-Siddis har derfor begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig.

Skifteområde, bagasjeoppbevaring, toaletter og startområde

Du starter på sykkelstien rett utenfor messehallen Forum Expo på Tjensvoll. 

Inne i hallen finner du telt, hvor du kan skifte.
Bagasjen din setter du på streken som gjelder for ditt startnummer (1-199, 200-399 etc).
Vi kan dessverre ikke påta oss ansvaret for verdisaker, men vi har en vakt som passer på denne.

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte de mange toalettene inne i hallen. Du må ut til høyre i gangen for å komme til disse. Det vil også være noen toaletter og pissoarer utenfor startområdet.

Startområde og publikumskart

Startene

Pulje Farge på startnummer Estimert løpstid Starttidspunkt
1 Mørkeblå
Lyseblå
1:05 – 1:18
1:19 – 1:33
12:00
2 Rød 1:34 – 1:43 12:03
3 Gul 1:44 – 1:48 12:06
4 Grønn 1:49 – 1:53 12:09
5 Turkis 1:54 – 1:58 12:12
6 Oransje 1:59 – 2:08 12:15
7 Rosa 2:09 – 3:30 12:18

Still deg opp til start 10 minutter før din starttid.
Still deg i den puljen som best tilsvarer din forventede sluttid.
Dersom du ønsker å følge en fartsholder, så stiller du deg bak denne.
Vær obs på at det er vanskelig å løpe forbi en fartsholder før etter ca 12 km, så still deg opp foran denne, om du ønsker å holde et hurtigere tempo. 
Hver startpulje har en egen farge. Se hvilken farge du selv har på startnummeret og se etter beach-flagget med samme farge, for å orientere deg før starten. Vi har fartsholdere hvert 5 minutt mellom 1:20 og 2:30, så de vil gi deg en indikasjon på hvor du bør plassere deg. 

Vi ønsker at alle stiller seg opp etter eget nivå, så om du for eksempel har overtatt et startnummer, så kan du stille deg der som er riktig for deg.

Målgang

Målgang er på sykkelstien, like utenfor Forum Expo.
I mål får du først årets medalje, før du på vei ut, tilbys vann, Pepsi og banan. Inne i hallen får du lapsskaus. Spør etter vegetar om du foretrekker det.

Premieutdeling inne i Forum Expo

Rett innenfor hallen, kan de som har deltatt 5, 10 eller 15 ganger, få utdelt sin velfortjente hedersmedalje.
De 3 første i mål får hver 15.000, 10.000 og 5.000 kroner.

Setter du ny løyperekord, får du ytterligere 10.000 kroner.
Nytt av året er at beste U23 (15-22 år) får en premie på 5.000 kroner.
Beste 40, 50, 60 og 70-åring får et gavekort fra Løplabbet på 500 kroner.

Tid for premieutdelingen:

 

Tid Hvem
14:00 3 beste, beste U23, beste 40-åring
14:15 Beste 50 og 60-åring
14:30 Beste 70-åring, eldste deltaker

Dusjing

Man kan dusje gratis i Vikinghallen etter løpet. For å komme deg dit, kan du gå over broa, like ovenfor målportalen. Garderobene blir merket med «Dame» og «Herre», og er lokalisert i etasjen hvor fotballhallen er.

Ofte stilte spørsmål

Ja, i år har vi gjort noen endringer. Det starter nå 110 meter foran portalen. Når du kommer til Stokkabakken, skal du nå bare opp halvveis. Der tar du nå til venstre, inn i et flott friområde. Når du kommer til sykkelstien langs Fv. 440, så tar du til høyre. Vi gjorde en løypeendring ved Mosvatnet i fjor. Nå trekker vi denne tilbake, og du skal igjen forbi “Andedammen”

Disse bare overføres til de som er i samme aldersgruppe.

Vi kommer til å benytte oss av en bildegjenkjenningstjeneste kalt Pica. Den fungerer slik, at det vil være egne symboler på hver side av startnummeret ditt. Ved å opprette en egen profil på getpica.com, og bruke din tildelte kode, så kan du få tilgang til de bildene som faktisk er blitt tatt av deg. Tillat gjerne også ansiktsgjenning, da øker sjansen for at bildene av deg blir gjenkjent. Du kan dele de bildene du plukker ut på sosiale medier på en enkel måte. Illustrasjon av prosess finner du her. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at det er tatt bilder av deg, eller at alle av deg er blitt gjenkjent.
De ulike albumene blir lagt ut på løpets Facebookside og på Pica i dagene etter løpsdagen.  Etter hvert så kommer alle bildene også på Flickr.

Nei, vil tillater ikke deltakelse med barnevogn, rullestol eller lignende, dette grunnet vårt fokus på sikkerhet for alle som er involvert i vårt arrangement.

Frem til ei uke før løpet, kan du logge deg inn på Min side, og enten kjøpe denne, eller endre valgt størrelse. Dette forutsetter at vi ikke er utsolgt for størrelsen du ønsker å kjøpe eller bytte til.  Usolgte t-skjorter selges på startnummerutdelingen.

Min side